Städfirma i Brunflo

Välkommen till Ejleen Nilsson Städfirma

Att ha det fräscht och rent omkring sig underlättar i livet, och är en vardagslyx alla borde unna sig. Både företag och privatpersoner kan ha ett behov av städning då och då. Ejleen Nilsson har stor erfarenhet av städning, tack vare de tjänster som erbjuds i den städfirma hon äger. Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning eller kontorsstädning, så är du alltid välkommen att höra av dig till henne, och hon förser dig med offert innan uppdraget startar igång. Ejleen Nilssons städfirma har sitt säte i Oviken i Jämtland, där hon i omnejden underlättar för folk som inte kan eller vill utföra städningen själva.

 

Få din sfär städad så ofta du vill

Ejleen Nilssons lilla städfirma hjälper dig med olika städtjänster, såsom återkommande och regelbunden städning och rejäl storstädning som engångsföreteelse. Dina önskemål som kund sätts alltid i fokus, och eftersom Ejleen Nilsson har som mål att driva en flexibel städfirma, där både månadsstädning, veckostädning och engångsstädning ingår som alternativ, så är det ditt val som gäller.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Ejleen Nilsson lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Städfirma i Brunflo

En komplett städfirma som ger vardagslyx!

Städintresset uppstod ur omgivningens livssituation

Idén till Ejleen Nilssons städfirma uppkom i samband med den vardagliga livssituation hon såg sin omgivning befinna sig i. Det var uppenbarligen svårt att få tiden att räcka till, och i och med det så ville hon hjälpa människor att hitta en balans i livspusslet genom att föreslå olika städtjänster till ett rimligt pris. Resultatet blev en flexibel städfirma som gav omgående respons till traktens familjer och företag, och idag står hon redo att ta sig an de flesta städuppdrag.

 

Det börjar med ett besök

När du bokar Ejleen Nilsson för ett uppdrag så börjar det med att ett personligt möte avsätts för att du som kund ska kunna tala om hur du vill ha det och även bekanta dig med Ejleen. Vid det första mötet bestäms om du vill ha veckostädning eller storstädning m.m, eller om du önskar något tillägg som kan utföras samtidigt. Du kan nämligen lägga till mertjänster vid behov, såsom fönsterputsning, strykning och tvättning m.m. Tillsammans går ni igenom hemmet eller kontoret för att se exakt vad som behöver göras.

Våra tjänster

Veckostädning - Ejleen Nilsson

Veckostädning

Månadsstädning - Ejleen Nilsson

Månadsstädning

Storstädning - Ejleen Nilsson

Storstädning

Fönsterputs - Ejleen Nilsson

Fönsterputs

Strykning - Ejleen Nilsson

Strykning

Tvättning - Ejleen Nilsson

Tvättning

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

VI UNDERLÄTTAR DIN VARDAG

Möjlighet till RUT-avdrag

Som privatkund som anlitar Ejleen Nilsson, har du alltid möjlighet till ett RUT-avdrag som innebär 50% i skattereduktion och därmed ett lägre pris. RUT-avdraget gäller de vanliga städtjänster och mertjänster som utförs i bostaden eller i anslutning till den. Om du som privatperson anlitar Ejleen Nilsson för städuppdrag som omfattas av RUT, så får du betydligt större fördelar om du är i behov av veckostädning eller återkommande städning.

 

Bekvämligheten att slippa städningen själv

När dygnets 24 timmar verkar aningen snäva kan städning förefalla som en omöjlig uppgift, och om den mot förmodan görs så finns risken att den inte blir godkänd. En grovstädning tar sin lilla tid och det är viktigt att det inte slarvas med vare sig teknik eller användning av produkter. Genom att anlita Ejleen Nilssons städfirma kan du tänka på annat som jobb och/eller familj och känna trygghet att ditt hem eller din arbetsplats blir skinande ren från topp till tå.